Céljaink és munkatársaink

A családi bölcsőde, az alapellátásán kívül nyújtandó, gyermeknevelést segítő szolgáltatásaival - gyermekfelügyelet, játszó, fejlesztő foglalkozások, tanácsadás, baba-mama klub -  azok formájának és időtartamának a kialakításával is, az igénybevevő szülők munkarendjéhez és a felmerülő igényekhez kíván alkalmazkodni.

Azon családok számára kívánunk minőségi szolgáltatást nyújtani, akik fontosnak tartják, hogy a kisgyermek szülői felügyeletét – napközben és szükség szerint időközönként – helyettesítő szakember a tevékenységét, keresztény értékrendet képviselő nevelési, gondozási elvek szerint lássa el.

Fontosnak tartjuk a kisgyermek számára a biztonságot nyújtó, szeretetteljes légkör, környezet megteremtését, a testi és lelki egészség, egyensúly megőrzését is.

A fenntartó elvárása, hogy a családi bölcsőde vezető és segítő személy szakképzett, keresztény értékrendet képviselő személy legyen.

A Biblia azt mondja: "Neveld a gyermekedet hozzá illő módon, s akkor még idős korában sem tér el tanításodtól." (Példabeszédek 22,6)

Három lánygyermekes gyakorló anyuka vagyok, gyógypedagógus végzettséggel. Nagyon
szeretem a gyerekeket, főleg a bölcsődei korosztályt.  Magam is szeretem művelni a
kisgyermekek legfőbb tevékenységét: játszani, játszadozni. Rácsodálkozni, megismerni a
minket körülvevő világ megannyi apróságát, szépségét nemcsak a kicsiket, engem is mindig
izgalommal tölt el. Hiszem, hogy a gyermekek egészséges fejlődéséhez, érzelmi
biztonságához a legfontosabb dolog a feltétel nélküli szeretet megtapasztalása. Remélem, ezt
érzékelhetik Nálunk picik és nagyok egyaránt.

Hercegné Kamara Anita
A családi bölcsőde vezetője

Dombi Boglárkának hívnak. 2 gyermekes édesanyaként türelmes, figyelmes, odaadó ember vagyok, de fontosnak tartom a következetességet. A bölcsődei korosztály számára is elsődleges a sok-sok élmény amik által jobban megismerik a világot. Célom, hogy ezekből minél többet megmutassak a gyermekeknek.

Dombi Boglárka